HUSK NÆSTE MØDE
Se alle møderne her.
Notice: Undefined index: mandag in /customers/3/a/5/vinderup-egnshistorie.dk/httpd.www/funktioner.php on line 790
12/12 kl.19.00.
Julemøde - "Verden ifølge Guf", et spændende fordrag om eneboeren Guf
Selvom eneboeren Guf var ”anti-jule-mand” vælger vi alligevel i Vinderup Egnshistoriske Forening at invitere til et foredrag om Guf til vores traditionelle julemøde.
Journalist Joan E. Laurberg og pressefotograf Steen Don, der sammen har lavet bogen ”Verden ifølge Guf” om eneboeren, vil fortælle os om, hvordan ideen til bogen opstod, om tilblivelsen af bogen, om hvordan kontakten til Guf blev knyttet og om hvordan det var at arbejde så tæt på en anden person over to år. Der opstår et særligt tillidsforhold mellem dem, og de får et stærkt indblik i Guf’s liv. De vil dele mange oplevelser, de har haft med Guf igennem de to år, og dele historier, han har fortalt dem fra hans fantastiske liv og om det indtryk livet i og uden for bussen efterlader efter hans død i december 2018.
Der serveres gløgg og æbleskiver, og vi synger naturligvis også julesange.
Alle er velkomne
Billede: guf alle tre.jpg

Notice: Undefined index: mandag in /customers/3/a/5/vinderup-egnshistorie.dk/httpd.www/funktioner.php on line 790 Notice: Undefined index: mandag in /customers/3/a/5/vinderup-egnshistorie.dk/httpd.www/funktioner.php on line 790 Notice: Undefined index: mandag in /customers/3/a/5/vinderup-egnshistorie.dk/httpd.www/funktioner.php on line 790

 

Venlige mennesker har fotograferet gravstenene på nogle af vore kirkegårde.

Du kan se gravstenene her:

Ejsing
Estvad
Handbjerg
Herrup
Ryde
Rønbjerg
Sahl
Sevel
Trandum
Vinderup
Hele landet

Gravsteder yngre end 10 år på tidspunktet for fotograferingen er ikke medtaget.